Hej!! Nu mobilbloggar jag som jag

MMS

Hej!! Nu mobilbloggar jag som jag lovade :D rubrikerna blir lite skumma ju, vet inte lur man ändrar dom... Någon som vet, snälla skriv i så fall :) På bilden är förresten våran lite stökiga lillstuga och mina fötter om någon undrar :) Det är typ 22 grader i vattnet här men jag tycker att det är iskallt bara för att jag har vant mig vid vattnet i Värmeln... Det är i alla fall varmt i solen men vinden från sundet gör det kyligt ibland. Så, det var en liten väderleksrapport från Blidö då :D inte helt perfekt kanske, men ändå :P nej nu ska jag ut i solen :)


Hemma åter igen!

Hehe, asså jag ska liksom tillbaka till Blidö igen imorgon klockan åtta på morgonen...heh..hehh... Jag är aldrig hemma!! Men jag kom på idag att jag aldrig skulle stå ut med värmen... haha. Poolen är helt uppgrävd så man kan ju inte svalka sig! I och för sig kan man ju duscha eller sätta på vattenspridaren om man är desperat (vilket jag var idag...)... Jag kommer bokstavligen aldrig vara hemma mer på sommarlovet typ. Nu när vi åker till Blidö ska vi vara där länge eftersom att Blidöloppet är den 9:e så vi ska vara där ända tills dess. Under tiden ska vi typ paddla ut till Stockholms ytterskärgård och tälta på klippor och så ska vi fjällvandra, alltså jag har ingen tid alls att skriva i bloggen! Men jag lovar att mobilblogga någolunda ofta i alla fall! Jag fick en kommentar om att åtminstone skriva ett långt inlägg, men min brorsa flippar snart ur om han inte får använda datorn... Så det blir nog inte världens längsta inlägg i alla fall ^^ Men jag hoppas i alla fall att alla har en toppenfortsättning på sommaren :) :) Jag vet! Jag kan föra resedagbok och sedan skriva av den i ett  blogginlägg :D Eller så mobilbloggar jag typ hela tiden... nej det blir dyrt... eh... alltså, vi får se hur det blir :D Än så länge har jag kanske inte världens största läsarskara så allt för många behöver inte bli besvikna... Fast om jag tänker så får jag väl aldrig mer läsare...hm... äh, jag mobilbloggar :D

KRAMAR

Hemma igen!

Även om jag åker i övermorgon eller imorgon igen. Jag var ju på Blidö över midsommar och idag kom jag hem från Värmland. På Blidö hände en lite äcklig sak. Jag sparkade i tån så att nageln gick av. Alltså hela nageln är borta. Wähk! Jag fick halta lite och gå i sandaler, men nu är det över. Hoppas att nageln växer ut snart igen :S Innan jag åkte till värmland (har varit där i en vecka nu) köpte jag en bok som jag läste ut på ungefär två dagar. Nästa bok lånade jag av min moster och den läste jag ut på ett dygn. Tjock var den till på köpet. Sedan läste jag en tredjedel av en till bok jag lånade av henne (Hon är bibliotikarie) men den hann jag aldrig läsa ut. Den var inte så bra så jag tror att jag struntar i den faktiskt... Nu läser jag en annan bok som Nisse har. Sagan om klanen Otori, det finns fyra böcker. Inte min typ av bok, men vi får väl se. Jag har alltså läst i stort sett hela tiden. Men ändå känns det som om jag har gjort en massa andra saker också. Och det har jag! Förresten kom jag in på Rudbecksskolan, naturlinjen. Hoppas ni kom in på era gymnasieval eller skolval, ni som sökte till en annan. :) Alla byter ju inte i år. Jag åker till blidö igen imorgon eller i övermorgon, sedan om två veckor blir det Värmland igen med kusinerna :)

Ha det så bra! Jag kommer inte kunna skriva så mycket denna månad tror jag!
Kramar


RSS 2.0