Muntligt matteprov

Hejhej! Det gick bra på provet, var ju i en bra grupp. :) Var i ett litet rum fullproppat med människor idag. Det var liite trångt, själv satt man på bordet. Haha. Efter skolan satt jag kvar med Debbie och Dilan för att sedan hoppa på Ferit (matteläraren) när han var klar med nationella proven, för att veta vad vi fick. Jag fick ganska bra faktiskt :)
Jahapp, Valborg idag. Alla trodde att det var imorgon och det blev värsta debatten om att första maj var valborg. Haha, det var fel. I alla fall, så råkade Dilan starta en jättekonflikt bara genom att fråga en tjej vad hon hade för religion. Det visade sig att hon var satanist och att det var att man inte trodde på någon gud eller någonting. Alla argumenterade emot henne och hon stod verkligen ensam i "debatten", men det visade sig att hon hade rätt tillslut. Det finns typ en inriktning som är att man inte dyrkar djävulen, utan man tror bara inte på någon gud, man tror på ingenting eller sig själv eller sådant. Sedan hade engelska läraren "glömt" att sätta ihop betygen från engelska nationella proven som var den sista (för mig) FÖRRA MÅNDAGEN. Haha, jag blev irriterad. ^^
VALBORG! *Harkel* I alla fall... Ska fira i tegelhagen med familjen och möjligtvis några man träffar där. Det verkar nästan bli regn :S Ingen kul valborg utan eld ju! :(
Jaja, nu dör batterierna. Orkar inte gå efter laddaren, så jag slutar skriva nu. Bye!
image88

Trämannen

Hej, är sjuk idag igen. Det kom tydligen tillbaka. Gud, vad jobbigt! Har varit och tagit ett vaccin idag mot livmoderhalscancer. Det gick bra, men som vanligt blev jag lite svimmig efterråt. Ska ta ett till dagen innan midsommar. Jag kan tydligen bli lite ömm i armen, jobbigt!
Hur som helst så är jag hemma nu och jag ska plugga, plugga, plugga. Svenska och matte. Nationella prov imorgon!
Och valborgsmässoafton samma dag, yay! Ska kanske till bebis-kusinerna eller så stannar vi hemma och går till tegelhagen istället. Jag hoppas på det första alternativet. :)
Hanija pratade om någon trämann och mycket riktigt hittade jag en "trämannen Dede från Indonesien" på google.
Finns många artiklar.
(Klicka här för att se filmen)
(Klicka här för att se artikeln)
image87

Connie Talbot

Gud, en SEXÅRING sjunger detta! Sååååå bra och sååå gullig ^^

(Kan ni inte se, tryck här)

Kanye West

Slutade tjugo i ett idag, på grund av en föreläsning som slutade för tidigt. Har nån kurs om etik och moral. :)
Efter skolan gick jag och Debbie till biblioteket och sedan letade hon efter dvd skivor och jag letade efter en kameraväska. Gud, det fanns bara advancerade dyra väskor, jag vill bara ha någonting enkelt! Hittade i alla fall billiga tröjor som jag ska köpa efter skolan imorgon :)
Har fått denna låt på hjärnan:

Kajaker!

Hellu! Idag har man inte precis haft lite att göra... hehe. Har varit och provpaddlat och köpt kajaker med mamma och pappa (två stycken tvåmanna). Det var kul! :D Men jag blev jätteblöt om armarna och jag kan säga att det inte var lika varmt där som det var här i sollentuna... hah... Skulle proppa i sig världens största tunnbrödrulle och pinsamt var det när hon i kassan såg att jag slängde halva... ^^
Sedan tittade vi förbi hos kunsinerna ett tag och sedan bar det av hemåt. Trodde jag... För då skulle vi till Biltema och shoppa loss tydligen... Köpte två radioapparater (?), bilgrejjor och en anteckningsbok till mig. Jag tror att jag har typ tusen med en mening i varje av dem. Alltså skriver jag inte så ofta i de böckerna när jag väl får en ny... heh..heh... jaja, nu ska jag gå och köpa grillkorv, ska grilla ikväll. OCH JAG FÅR INTE SPRINGA FÖR JAG ÄR FÖRKYLD JAG KOMMER FÅ VANSINNESUTBROTT SNART!
Här kommer bilder:

image85
image86
Vi är smilar, på grund av min askonstiga min och mammas anonymitet :)

Grilltime snart!

Hejhej, sitter ute i eftermiddagssolen och skriver :) Jätteskönt faktiskt, vädret har fått mig att tillfriskna tror jag...
Solen lyser på lite mer än halva skärmen så jag ser inte mycket mer än min spegelbild, men det får duga.
Grannarna har fått vattkoppor, :S. Inte mys.
Har hållt på i trädgården idag, satt upp studsmattan, krattat, klippt gräset, osv :) Och nu har vi köpt gasol så att vi kan grilla. ÅÅååh, jag älskar våren! :D 18 grader i skuggan idag. Wow...
Nej, nu ska jag ta ett härligt bad, vi hörs!

image84

Lördag morgon

Hallåå :) Är fortfarande sjuk, vet inte om jag orkar med shopping idag. Får bli en annan gång. Stackars Tiger har varit ute hela natten. Vi släppte ut honom efter filmen och sedan dess har han varit ute. Vi såg på "Down with love" och små delar av "Notting Hill". Nisse sa att jag har sett Notting Hill tusen gånger, men nej, det har jag inte alls! Haha, "Down with love" var i alla fall lite smått skum. Den var väääldigt snurrig men man fattade i alla fall vad som hände.
Nej, nu ska jag ta och äta lite frukost, men jag skriver mer om min förmodligen tråkiga hemmadag ikväll :)

image83

Sommar <3

Sitter med ett glas lingondricka i handen och är lagom irriterad. Jag råkade stänga av mammas laptop som jag pluggade på så nu är en del av det jag skrev borta... Typiskt sådant som ska hända mig...
Det ordnade sig med Nisses sparning, han fick inget utbrott :) Hur som helst så mår jag kasst och sitter inomhus, fortfarande i nattlinne...
Min lugg har blivit snedlugg nu förresten, sedan jag lät den växa ut. Nu kan jag lägga den åt sidan, jippie!
Jag är verkligen på shoppinghumör, tror att jag ska ge mig ut på en runda i stinsen imorgon, men får se hur mycket jag orkar. Får pälsa på mig antar jag.
Förresten så fick jag en concealer med tidningen FRIDA, säkert någon som också hr fått den. Hur som helst, var den typ orange! Man vill väl göra så att blemman inte syns och inte göra en orange prick i ansiktet? Jaja, nog om det :)
Längtar sååå efter sommaren! Grönt gräs, värme, bada, sola, shoppa i arvika <3 LÄNGTA!

image82

Sjuk

Suck... Sitter och pluggar i soffan med världens dåligaste samvete. Jag satt och nördade mig lite framför tv-spelet, och då hade såklart sparningarna flyttat på sig när jag skulle spara så jag råkade spara över Nisses bästa sparning. IGEN! Detta har hänt förut! Herregud, han kommer att få ett utbrott när han kommer hem.. seriöst han måste göra om allting. What to do? Detta händer alltid mig. Det är så tyyypiskt!! BAAH! Jaja, nu ska jag trösta mig själv lite, tänkte se på tv samtidigt som jag pluggar. Men det ända som finns på tv just nu, är sjungande tygkaniner (?), Gomorron Sverige och Desire. Vad är Desire? Låter inte bra, men vad ska man annars göra? Skulle ju kunna plugga, men jag ooorkar inte! Okej, jag måste.. Ska skriva en argumenterande text i engelskan, men vad ska man skriva om? :/
Jaja, skriver ikväll.

image81

Brännbollsfight

Sitter i soffan med Tiger nu, har haft en ganska jobbig dag... först prov, sedan plugg, sedan idrott. Brännboll. Det skulle ju såklart bli bråk... Tre personer hamnade i värsta barnsliga konflikten som typ handlade om "psykning" och fusk. Typiskt våran skola, patetisk som vanligt.
Det är så fint väder! Men då ska jag ju såklart känna att jag börjar bli förkyld. Jag blir alltid förkyld vid de konstigaste tillfällen... Inte på vintern, hösten eller så, men på varma våren eller sommaren, ja då passar det sig att bli förkyld.
Jaja, allt är inte dåligt... klarade i alla fall matteprovet bra :):)
Skriver ikväll.

image80


Matte, matte, matte, matte....

Jahopp, hela veckan har man jobbat med matte, idag har jag haft mattelektion, mattearbete och så har jag hjälp folk med matte. Hela dagen! Jag är sluut! Och nu har jag matte i läxa också. Och imorgon är det matteprov? Kan det bli jobbigare? Suck...!!
Min "överraskning" kom idag. Det var ett stoooort nattlinne, med blommönster och tunt persiko/rosa tyg, det är jättefint! Gud, jag kommer att behålla det och använda det tills jag är pensionär! Ärligt talat! Här är en bild på modellen: (från Gudrun Sjöden)
image79

Nej, nu ska jag fortsätta plåga mig själv med svåra mattekluringar, ha en bra förhoppningsvis mattefri fortsättning på dagen. :)

image77


ÄNTLIGEN!

Jag hade visst lite fel, kläderna kom IDAG och inte Imorgon :D Här är bilderna: (Är överlycklig nu)

     

  


Kväll

Nu har man nästan gjort klart matten då! Satte mig ute i kvällssolen och pluggade. Riktigt skönt faktiskt! Nämnde jag förresten att jag gick i kortärmat hem från skolan? Det är så vaarmt! Och imorgon kommer mitt paket från ellos.se! LÄNGTA! Jag har bestämt mig för att köpa pilotglasögon, för att jag alltid har velat ha såna! Just nu har jag ett par vanliga svarta solisar, ett par stora vita och ett par gigantiska bruna som jag fick av Anna.
Såg förresten att google har gjort någonting skojjigt... Det är deras earth day!
image76
KRAMAR

Brandalarm och fågelskit under foten

Shit, jag ryser när jag hör here comes the sun. Haha, den är så bra! I alla fall på våren... 
Jag gick hem från skolan igen, men den här gången tog det typ bara 40 minuter, för att pappa lärde mig en bättre väg! Det brann i skolan idag förresten. Eller mja, det brann inne på en toalett, men den är säkert helt svart nu. Hehe. Jag hade ju såklart strumpor på mig när brandlarmet gick och sedan skulle jag ju såklart få fågelbajs under strumporna. Det var ju lite lagom äckligt...
Nä, nu ska jag ta och göra min matte. Gud, jag gör matte varje dag! Dumma nationella prov!
Fotade lite i det fina vädret. :)

image69

image70


Here comes the sun

Vårkänslor

Engelska muntligt

Jag gick hem från skolan idag, det tog typ en timme. Gud vad skönt det var! :D Det kanske inte är stekhett, men det är fint i alla fall :):)
Hade nationella prov idag. :S Jag tog igen det muntliga i engelska som jag missade när jag var i Åre. Det gick bra :D Tur det, för engelska muntligt är inte precis min specialitet. Haha. Imorgon får jag i alla fall reda på hur det gick på den och på uppsatsen i engelska i onsdags. *Hålla tummarna*
Förresten såg jag en tjej i enskede som satt uppe på taket utanför fönstret och solade. Smart värre.
Näe, nu ska jag ta och göra matte innan pappa kommer hem ^^ KRAM!


image68


Kväll

image67
Nu är jag hemma från Åsas släktkalas-grejj! Jag var ett kakmonster som vanligt... hehhe...
Jag kom att tänka på att jag typ inte kommer att ha hemkunskap något mer... Vi hade det sista gången när vi var i falun och man har väl inte det på gymnasiet, eller? Tror inte det. Gud vad jag längtar till Paris, snart ska jag dit <3
KRAMAR!



Sol!

Godmorgon! Vaknade av att en geting i mitt rum ville ut genom fönstret. Nu är det verkligen vår! Blev lite sugen på att gå ut idag... Ska i alla fall jogga lite, kanske sätta upp studsmattan. Kan vara kul, förutom att björken regnar ner smuts, bärfisar och spindlar på den. Uusch!
Ååh! Det är så fint väder ute! Jag satt ute och pluggade matte inför nationella provet på torsdag och det var så varmt! I alla fall i solen...
Nej, nu ska jag jogga, skriver mer efter Åsas släktkalas-grejj.
Kram!

image58

Pan's Labyrint

Nu har vi sett på filmen! Jag har i och för sig redan sett den, men ändå! Den är så läskig! Eller äcklig... hm... vet inte hur man ska förklara, man måse se den :/
Vi bäddade ner oss i täcken och kuddar och (i alla fall jag) såg till att inte huvudet stack upp.. heh...heh...
Vi hann i alla fall äta middag innan den läskiga zombiegubben kom in i bilden :S

image55

Sätt en ros framför ditt namn på msn för att visa att du bryr dig om engla.
Om du inte tycker att du inte behöver göra det för att du bryr dig om henne i alla fall, eller annat alternativ så . ^^

image57

Stinsen

Har precis kommit hem från stinsen med Anna. Det har verkligen blivit bra där! Nu gör det ingenting att de tar bort sollentuna mässan! De har många av mina favvis-affärer (Förut var det dååååligt):
Gina Tricot, BIK BOK, Make Up Store, Pearlchain (blev en av favvisarna idag), Panduro, Pentik, GRANIT, mm.
Åh, ni anar inte hur glad jag är! :D TIHI! Fast sedan var jag inte så glad längre för jag glömde gå in i Panduro innan dom stängde... :'( Det var några jobbiga pirater som dansade runt hela Stinsen, några fjäderprydda tjejer som dansade och gav mig Christer Sjögren flashbacks, och något band som spelade "piratmusik" typ. Jobbigt! Jag fick ju skrika för att hon i kassan skulle höra mig! :/ (Fick ett nyckelband som det står Stinsen shoppingcenter på)
Inköp: Nagelfilar...
Snart ska vi se på Pan's Labyrint, den är läskig, eller äcklig... mer äcklig tror jag... Haha. Skriver om den sedan.
Jag ska förresten beställa hem två saker från ellos.se:



image60
Anna tog kort på sig själv när jag bloggade.

Helg!

Hej! Har lite svårt att skriva just nu eftersom att Tiger ligger precis mitt på skrivbordet som vanligt, hans favoritplats på jorden? Just nu är jag överlycklig eftersom att skolan går bra, jag kommer förmodligen (förhoppningsvis) in på Rudbeck och jag ska köpa lite kläder från ellos.se, bland annat linnet som jag skrev om i min modeblogg :)
Okej, jag kommer snart skrika på allvar, jag hatar min bloggdesign! Varför kan jag aldrig lära mig hur man gör den snygg? Någon som vet någonting, snälla? Jag kommer falla i en hög på marken! :X
Puss!
image49
Söta söta Tiger! Fast det var liiite irriterande att han låg där... lite senare bet han mig så fort jag försökte skriva någonting på tangentbordet. -.-

image50
Min och mammas nya palestinasjal ;)

image51
Nya skor :)

Sean Banan

HAHAHA Debbie "visade", egentligen sa hon vad jag skulle söka på men, det är kul i alla fall... inte hela men den första delen ^^
Mina damer och herrar, tillåt mig presentera... *trumvirvel*--- SEAN BANAN! (fint....)  

Cheesecake :)

Yay! Jag har gjort en cheesecake! Tyvärr kan jag bara receptet på bottnen för att jag fuskade lite. Mamma hade redan gjort fyllningen :P
I alla fall, här är receptet på bottnen:

10 Digistivekex
50-75 g smör eller margarin
1/2 tsk kanel

Gör så här:
Krossa digistivekexen i en skål. (Det får inte finnas några stora bitar, men det gör inget om den inte ser ut som fin sand, det blir nog inte ens gott om den ser ut som sand...)
Under tiden du gör det, smälter du smöret i en kastrull.
Blanda ner kanelen och rör om och häll sedan ner det smälta smöret.
Rör om igen och häll ut blandningen i pajformen. Platta sedan till med händerna så att den får en bra yta och tryck upp lite på kanterna så långt blandningen räcker.
Om det blir för lite smör, kan du bara smälta lite till och ringla i en spiral runt om i formen och sedan trycka till lite mer. Sedan häller du i fyllningen som jag nu tyvärr inte har receptet till, men det kan du leta upp på
http://www.tasteline.se till exempel, om du inte vet en bättre hemsida :)

Den blev lite brun, men tydligen ska det vara så. Jag tycker i alla fall att den inte ska vara det ^^ Och förresten är det hjortronssylt på biten... ;D

HEMMA! :D

Hemma från Åre! Jag ligger efter såå mycket, jag missade engelska nationella prov, idrottsprov och simning :S
Så nu har jag massa "bakläxor" eller vad man nu ska kalla det. Plus att jag knappt har börjat på SO uppsatsen som ska vara inlämnad på onsdag :/
Heh.. Aja, måste plugga och städa för mammas kusin från österrike kommer ikväll! :D

VÅR :D

iiih! xD
Dagens humör: Överlycklig!
Dagens frisyr: Knut med luggen i hårspennen...
Dagens parfym: Poison, dior
Dagens kläder: Mörkblå jeans, prickig t-shirt och lila långlinne. 
Dagens smink: Inget
Dagens händelse: Vår! :D
Dagens planer: Plugga och gå promenad
Dagens vill ha: En fin sjal :)
Dagens saknad: Sputnik image36 RIP
Dagens finaste: Vet inte... ^o^
Dagens mat: Pasta
Dagens kärlek: Jadu ;)
Dagens sämsta: Att jag kanske trampade på en mask... :S

Det där med masken, var INTE med flit! :/
Har bestämt mig för att gå en promenad per dag och hittills har det funkat :D Try it!

                           image36


Vem ska vinna?

Jag ska skriva om deras "speech tricks" eller någonting sådant i engelskan... men i alla fall, vem av dem vill man se som president i USA? Jag själv har iiiingen aning... xD


RSS 2.0